جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 685
  • بازدید دیروز : 1
  • بازدید این ماه : 689
عناوین مهم خبری :
اجرای طرح ترسیب کربن در استان اصفهان
طرح ترسیب کربن از طرحهای مقابله با بیابان زایی و ایجاد اشتغال بویژه برای زنان، با اهداف از پیش تعیین شده در مناطق بیابانی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان،  رئیس اداره امور بیابان گفت:
مساحت گسترده ای از كشور جمهوري اسلامي ايران متأثر از خشکی و بیابان زائي است و هر ساله خسارات زيادي از اين بابت به منابع زیستی و اقتصادی واقع در کانون های بحرانی فرسایش بادی وارد مي شود.
حسین علی نریمانی با اشاره به این مطلب افزود:  به منظور جلوگيري از اين آثار مخرب ، دانش بومي و فني بسيار قوي در امر بيابان­زدائي در كشور ايران وجود دارد كه در جهان نيز قابل توجه و ارائه بوده و آثار اجراي طرح های بيابان زدائي بر زندگي مردم و بهره برداران ملموس و قابل مشاهده است.
وی با اشاره به اینکه، اولين پروژه ترسیب کربن در ايران با رويكرد مشاركتي در امر بهره برداري و مديريت عرصه هاي منابع طبيعي توسط مردم در حسین آباد غیناب استان خراسان جنوبی اجرا شد، افزود: در همین راستا در بخش بن رود واقع در 100 کیلومتری استان اصفهان نیز پروژه ترسیب کربن در سطح 72 هزار هکتار  با مشارکت استانداری و اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان به مرحله اجرا رسیده است.
نریمانی وجود عرصه های وسیع بیابانی ، خسارت های ناشی از کانون های بحرانی فرسایش بادی در منطقه و اثرات ناشی از آن بر روی اشتغال مردم را از جمله دلایل اجرای این طرح در بخش مذکور برشمرد.
 رئیس اداره امور بیابان استان، احیای توسعه پوشش گیاهی بیابانی به منظور مقابله با بیابان زایی و جذب دی اکسید کربن هوا، ایجاد مشاغل پایدار و دوستدار محیط زیست از طریق توانمند سازی جوامع محلی و کمک به کاهش آلودگی هوا را از اهداف اجرای این پروژه دانست.
وی، همچنین برگزاری کلاس های آموزشی، تشکیل صندوق های خرد اعتباری، ایجاد کسب و کار از طریق سرمایه موجود در صندوق­ها و اجرای پروژه های منابع طبیعی توسط گروههای توسعه روستایی را فرآیند اجرای این طرح عنوان کرد.
وی ادامه داد: اعتبار تخصیص داده شده به این طرح یک میلیارد و 470 میلیون ریال است که  970 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و 500 میلیون ریال نیز از محل اعتبارات استانی تأمین می شود. 
به گفته وی تا کنون، بیش از 280 ساعت کلاس آموزشی برای توانمندسازی 800 نفر از ساکنین این منطقه برگزار شده است.
لازم به ذکر است، در فروردین ماه سال جاری نیز آموزش فنی در مشاغلی نظیر قالی بافی، خیاطی، پرورش بلدرچین، گوهرتراشی، عروسک بافی، پرورش ماهی، پرورش قارچ، بسته بندی محصولات فرعی، تولید عرقیجات و گردشگری با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان اصفهان برگزار خواهد شد.
بازدید : 3513
15 فروردین 1394 ساعت 02:10 ب.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

وارد عمل شدن بدون برنامه ریزی علت همه شکست هاست

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک