جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 556
  • بازدید دیروز : 2010
  • بازدید این ماه : 63692
عناوین مهم خبری :
کسب رتبه برتر
 روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان در یازدهمین جشواره روابط عمومی های استان مقام برتر در محورهای اطلاع رسانی و روابط عمومی الکترونیک را کسب و تندیس و دیپلم افتخار به رضا خلیلی مدیر روابط عمومی اهدا شد.


 در این جشنواره  شهردار
اصفهان با اشاره به اینکه از روابط عمومی ها به عنوان معمار یاد می شود، گفت: روابط عمومی ها باید به بنگاه های دانش محور تبدیل شوند؛ چرا که شهرها به سمت دانش محور شدن پیش می روند.
 مهدی جمالی نژاد در یازدهمین جشنواره برترین روابط عمومی های استان
اصفهان اظهار کرد: در حوزه روابط بین الملل کشورهایی تاثیرگذار هستند که اقتدار داشته باشند که البته واژه اقتدار به طور کامل با واژه قدرت تفاوت دارد.
وی با بیان اینکه هر زمان از امنیت و آرامش صحبت می شود نخستین واژه ای که در ذهن تداعی می شود اقتدار است ، تاکید کرد: در صورتی که این موضوع را به شهرها ، کشورها و سازمان ها تعمیم دهیم ، مشاهده می کنیم سازمان هایی می توانند در حوزه کاری خودشان نقش آفرینی کنند که دارای اقتدار باشند.


وی با بیان اینکه روابط عمومی ها اگر نتوانند دیوار بی اعتمادی را کوتاه کنند ، ضعیف کار کرده اند ، افزود: قرار نیست دور مدیران را احاطه کرده و آنها را تمجید کنیم ، ما در این راستا جلسه نقد هفته نکوداشت را برگزار کرده و قرار است پاتوق های شیشه ای را نیز برای شنیدن نقدها ایجاد کنیم.
جمالی نژاد اضافه کرد: در صورتی که بخواهیم
اصفهان رو به جلو و توسعه یافته داشته باشیم باید کلیدواژه کار و تعامل بر اساس گفتمان قالب و دوری از حاشیه را در دستور کار خود قرار دهیم ، روابط عمومی ها باید دستگاه های خودشان را از حاشیه دور کنند؛ چراکه اصفهان خسته از سیاست زدگی، حاشیه و درگیری است.
بازدید : 2795
30 اردیبهشت 1395 ساعت 12:58 ب.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

شکست عدم پیروزی نیست بلکه شکست پیروزی آدم را به تأخیر می اندازد. (امیرالمومنین علی علیه السلام)

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک