رئیس اداره مدیریت عملکرد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اعلام این خبر گفت :
یکی از وظایف اداره مدیریت عملکرد، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مردمی است که در این راستا از طریق دستگاه های نظارتی ، سازمان بازرسی استان اصفهان ، سازمان جهاد کشاورزی ، سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور و همچنین از طریق رسیدگی به شکایات استانداری اصفهان و سامانه « سامد » در سال جاری به 240 فقره از شکایات مردمی رسیدگی و پاسخ داده شده است .
عباس مومنی اضافه کرد : اجرای ارزیابی در سطوح مدیریت ، معاونت ها و روسای ادارات ستادی و شهرستانی در فروردین ماه سال جاری در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان صورت پذیرفته است و همچنین نظارت بر عملکرد روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری 24 شهرستان استان اصفهان به صورت ماهیانه در قالب 70 فقره گزارش عملکرد و انتقال مشکلات و پیشنهادات به معاونت ها و مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان انجام پذیرفته است .
مومنی خاطر نشان کرد : تهیه و تنظیم گزارش عملکرد ماهیانه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور و شرکت در جلسات مختلفی نظیر شورای معاونین و جلسات اعمال نظر قانونی بر مصوبات و جلسات اعمال ماده 59 و جلسات ارتقاء سلامت اداری و ارتقاء خدمات الکترونیک به ارباب رجوع و همچنین ارتقاء و فعال سازی سامانه های میز خدمت و پاسخگویی به شکایات ( سامد ) و صدور و تمدید پروانه چرای دام و استعلام بخش زمین از دیگر فعالیت های اداره مدیریت عملکرد است .
بازدید : 1387
16 بهمن 1398 ساعت 07:42 ق.ظ