جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 2368
  • بازدید دیروز : 2427
  • بازدید این ماه : 82952
عناوین مهم خبری :
تولید 12 میلیون تن علوفه در مراتع کشور/ صدور پروانه چرای دام برای 951 هزار بهره بردار

مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: با توجه به بارندگی‌های 2 سال اخیر میزان تولید علوفه در عرصه‌های مرتعی به 12 میلیون تن رسیده است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به نقل از ایانا، ترحم بهزاد گفت: به دلیل خشکسالی‌های متوالی در سال‌های گذشته، تولید علوفه از 10 میلیون و 700 هزارتن در دراز مدت به کمی بیش از 8 میلیون تن تا قبل از سال 97 رسیده بود.
وی افزود: با توجه به افزایش حدود 3.10 میلیون تنی تولید علوفه در سطح مراتع کشور و احتمال آتش‌سوزی در این اراضی، برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده‌ایم به طوری که در مناطق حساس و بحرانی  که قرق بودند، اجازه چرای دام سبک و به بهره‌برداران برای تامین علوفه زمستانی خود در مناطق ضروری اجازه برداشت علوفه داده شد.
بهزاد بیان داشت: برای جلوگیری از گسترش آتش‌سوزی در مناطق مرتعی که علوفه زیادی دارند، آتش‌بر ایجاد شده که این اقدام کمک زیاد کرده است.
وی ادامه داد: به علت آتش سوزی‌های اخیر در زیرآشکوب جنگل‌های شمال و جنگل‌های خارج از شمال از طریق هماهنگی با دفتر آموزش و ترویج و یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برنامه‌ریزی و اقدام‌های خوبی برای مهار و جلوگیری از خسارات به منابع طبیعی انجام گرفته است.
مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تهیه 80 هزار قلم انواع وسایل مورد نیاز برای اطفای حریق همچون لباس، کفش، دستکش و آتشکوب و ارسال آن به استان‌ها، ساماندهی و آموزش نیروهای مردمی به ویژه همیاران طبیعت در راستای اطفای حریق در مراتع و جنگل‌های کشور را از جمله این اقدام‌ها عنوان کرد.
وی یادآور شد: سال گذشته بر اثر آتش‌سوزی 55 درصد اراضی مرتعی و 40 درصد اراضی جنگلی دچار آتش سوزی شد.
بهزاد گفت: درباره سطح آتش‌سوزی و میزان خسارات به عرصه‌های مرتعی در سال جاری هنوز اطلاعات و آمار جمع‌بندی نهایی نشده است.
وی با بیان این که سطح اراضی مرتعی کشور 84.8 میلیون هکتار است، اذعان داشت: ۷۷ میلیون هکتار از این سطح ممیزی شده و  ۳۰۸ هزار و ۵۰۰ فقره پروانه چرای دام برای ۹۵۱ هزار بهره بردار صادر شده است.

 
 
بازدید : 752
28 مرداد 1399 ساعت 08:30 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

نه طوطي باش كه گفته ديگران را تكرار كني و نه بلبل باش كه گفته خود را هدر دهی

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک