جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 555
  • بازدید دیروز : 1749
  • بازدید این ماه : 23432
عناوین مهم خبری :
دستگیری قاچاقچی سابقه دار چوب تاغ در آران و بیدگل
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران و بیدگل با بیان اینکه این متخلف تعداد زیادی از درختان تاغ را قطع کرده گفت: از این قاچاقچی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم چوب تاغ کشف و ضبط شد.
سید مجتبی شریفیان با اشاره به اقلیم کویری آران‌وبیدگل، بر اهمیت نگهداری از جنگل‌های دست کاشت بیابانی برای جلوگیری از هجوم شن‌های روان افزود: قطع درختان در سال‌های گذشته موجب از بین رفتن بخشی از تاغزار‌های این شهرستان شده است.
وی گفت: شهرستان آران‌ و بیدگل با بیش از ۱۰۰ هزار هکتار جنگل دست کاشت تاغ، حدود ۴۰ درصد از تاغزار‌های استان اصفهان را بخود اختصاص داده است.
شهرستان آران و بیدگل با ۶۱۰ هزار هکتار وسعت، ۱۰۲ هزار هکتار کانون بحران دارد و یکی از مناطق در معرض خطر فرسایش بادی و توفان‌های ماسه‌ای کشور به شمار می‌رود.
شهرستان ۱۰۳ هزار نفری آران‌وبیدگل در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
بازدید : 435
16 فروردین 1400 ساعت 10:34 ق.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

شادی و خوشبختی را هدف اصلی زندگی تان قرار دهید و کلیه فعالیت هایتان را بر اساس این هدف سازمان دهی کنید

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک