جستجو در سایت
آمار بازدید سایت
  • بازدید امروز : 686
  • بازدید دیروز : 1
  • بازدید این ماه : 690
عناوین مهم خبری :
اجرای پروژه کمربند سبز حفاظتی
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری  استان اصفهان ، رئیس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان  ، از اجرای پروژه کمربند حفاظتی تا پایان سال 1393 خبر داد .
مرتضی رضایی جلب مشارکت مردم را یکی از مهم ترین رمز های موفقیت اجرای طرح های منابع طبیعی و آبخیزداری بیان کرد و گفت : در راستای تحقق رویکرد مشارکت اجرای پروژه ها توسط سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور ، یکی از پروژه های شاخص اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی ، اجرای کمربند حفاظتی است .



   وی با آگاهی دادن به کشاورزان و بهره برداران ، در تعیین حدود و ثغور اراضی ملی و دولت در برابر افراد فرصت طلب و سود جو را از جمله مهم ترین هدف اجرای این پروژه بر شمرد .
 رضایی با اشاره به این که اعتبار اختصاص داده شده توسط دولت به منظور اجرای این پروژه 39 میلیارد ریال است افزود : امیدواریم با استقبال و مشارکت بهره برداران و کشاورزان محترم این پروژه  تا پایان سال 1393 به مرحله اجرا در آید .
وی در ادامه اظهار داشت : پروژه کمربند حفاظتی با توجه به اهمیت  عرصه های منابع طبیعی و ضرورت مالکیت قطعی دولت بر روی این عرصه ها و همچنین برای جلوگیری از ادامه تخریب و تصرف و تجاوز به این عرصه ها ، اعمال شیوه های اجرایی متناسب و برنامه ریزی مطلوب در مناطقی که در معرض فشار مضاعف تخریب و تجاوز قرار دارد امری اجتناب ناپذیر است .
گفتنی است نوار حفاظتی با استفاده از روش های حفر کانال و ایجاد خاکریز تثبیت ، فنس کشی و حصار سیمی ، ایجاد سازه بنچ مارک و نوار سبز حفاظتی با استفاده از کاشت گونه های درختان مثمر و غیر مثمر ایجاد می شوند .
بازدید : 3810
11 آبان 1393 ساعت 02:02 ب.ظ
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
درحال بارگزاری
سخن روز

و برزگترین تهیدستی، کم خردی و نادانی است (امیرالمومنین علی علیه السلام)

شبکه های اجتماعی
آرشیو ماهانه اخبار
لینک خبرگزاری ها
خبرگزاری ایرنا
خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری موج
خبرگزاری تسنیم
خبرگزاری فارس
 خبرگزاری مهر
خبرگزاری تابناک